Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Nikola Kočović poptpisao stipendijski ugovor

Nikola Kočović poptpisao stipendijski ugovor

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U prostorijama košarkaškog kluba Mladost danas je održana mala i prigodna svečanost. Jedan od najtalentovanijih naših košarkaša Nikola Kočović je potpisao stipendijski ugovor sa KK Mladost, koji će važiti do 17.aprila naredne godine, kada ovaj talentovani igrač puni 18 godina. Time je nastavljena praksa da klub i na ovaj način pokazuje ozbiljnost u radu sa svojim najtalentovanijim igračima.

“Veoma mi je drago što sam danas potpisao stipendijski ugovor sa svojim matičnim klubom. Ja sam od prvog dana svoje karijere član košarkaškog kluba Mladost i iskoristio bih priliku da se zahvalim svim trenerima koji su radili sa mnom, kao i brojnim saigračima iz kluba. Ovo je za mene veliki podsticaj za dalje bavljenje košarkom, jer sam potpuno svestan da u ovom periodu nigde nemam bolje uslove za razvoj nego u Mladosti“ – rekao je jedan od najtalentovanijih srpskih košarkaša.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nikola Kočović je pred početak sezone mesec dana boravio u Turskom gigantu Fenerbahčeu, što dovoljno govori o kakvom je talentu reč. Ove sezone pruža briljantne partije u drugoj muškoj i juniorskoj ligi Srbije.

“Nikola je još jedan u nizu košarkapkih bisera našeg kluba. Nastavio je stopama Gujaničića, Avramovića i ostalih koji su nakon Mladosti prešli u veće klubove. Mislim da je pred njim sjajna košarkaška karijera i da je pravi primer armiji mladih igrača iz našeg kluba. Pokazao je do sada kako se pravilno može košarkaški razvijati u Mladosti i ja mu iskreno ispred svih nas iz kluba želim blistavu košarkašku karijeru“ – nije krio zadovoljstvo direktor KK Mladost Dobrilo Jojić.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top