Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Gimnazija – letnji dom košarkaša Mladosti

Gimnazija – letnji dom košarkaša Mladosti

g3

Otvoreni tereni čačanske Gimnazije, već godinama predstavljaju bazu rada mlađih selekcija i škole košarke KK Mladost. I ove godine, od polovine juna, sa prvim danima letnjeg raspusta počelo se sa radom na terenima Gimnazije. Jutarnji termini su rezervisani za one najmlađe, dok u večernjim časovima treniraju stariji polaznici škole košarke i selekcije mlađih pionira.

tešo“Ovo je svakako specifičan rad i predstavlja krunu jedne školske godine. Naši brojni mladi igrači tokom školske godine treniraju u svojim školama, dok ova dva letnja meseca provode zajedno na terenima Gimnazije. Tu se naravno uz rad stvaraju i nova poznanstva, a ono što je takođe bitno reći je da naši treneri imaju još bolji uvid u igrače pojedinih godišta. Zadovoljan sam odzivom naših igrača, koji veći deo raspusta koji provode u Čačku, koriste da bi redovno trenirali“ – rekao je koordinator mlađih selekcija kluba Milorad Tešić.

Brojni mladi košarkaši u pratnji svojih roditelja ili baba i deda svakodnevno dolaze na treninge. Vremenske prilike su uglavnom pogodovale, tako da je bilo samo povremenih odlaganja zbog kiše. veljkoNajbrojniji su oni najmlađi, a među njima tek svršeni prvak Veljko Ćojbašić, koji po rečima Tešića svakog dana prvi dolazi na trening.

“Mnogo volim košarku i radujem se što imam treninge svaki dan. Ovde se lepo družimo i slušamo svoje trenere. Pozivam svoje drugove da u što većem broju dođu da treniraju košarku“ – rekao je Veljko.

 

 

 

g1

 

Košarkašima Mladost na raspolaganju su dva otvorena terena. Od 8 časova treniraju grupe prvih i drugih razreda, dok u 9 časova počinje trening trećih i četvrtih razreda. U po podnevnom terminu od 18 časova na terene izlaze igrači petih i šestih, odnosno sedmih i osmih razreda. Treninzi se održavaju svakog rdnog dana.

g2

 

smole

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top