Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » “Kamperi“ otputovali na Zlatibor

“Kamperi“ otputovali na Zlatibor

pol

Tačno u 10 časova sa parkinga OŠ “Vuk Karadžić“, 77 naših mladih košarkaša je otputovalo na Zlatibor. Na Srpskoj planinskoj lepotici će boraviti narednih deset dana, gde će učestvovati na već tradicionalnom košarkaškom kampu “Sport trim“. Dečaci i devojčice iz našeg kluba, zajedno sa trenerima će biti smešteni u istoimenom hotelu i koristće košarkaške i ostale terene koji se nalaze u neposrednoj blizini ovog lepog objekta.

“Već treću godinu idemo na kamp u hotel Sport trim. Dosadašnja iskustva su nam potvrdila da je ovo odlična destinacija za ovakav vid rada u letnjem periodu. Do sada smo u prethodne dve godine naišli na izvanredan prijem i saradnju gospodina Trujića i svih zaposlenih u hotelu, pa ne sumnjam da će tako biti i ove godine. Tereni su u nepostrednoj blizini hotela, tu je i trim staza, a uslovi smeštaja i ishrane su na odličnom nivou. Nadam se da će nas i vreme poslužiti i da će boravak dece u narednih deset dana proteći u najboljem redu“ – rekao je pred polazak direktor kluba Dobrilo Jojić.

pol1

Uz 77 mladih igrača put Zlatibora su pošli i treneri Dragan Cvetković, Vlade Tutunović, Zoran Zelenović, Filip Smolović, direktor kluba Dobrilo Jojić i klupski lekar dr.Aleksa Ranković, koji će voditi brigu o boravku naših košarkaša u narednih deset dana.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top