Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Juniori overili šesto mesto

Juniori overili šesto mesto

U poslednjoj utakmici 18.kola Roda junoprske lige Srbije ekipa Mladosti je zasluženo savladala Mladost Veternik iz Novog Sada rezultatom 86:78. Duel protiv direktnog rivala u borebi za šesto mesto je počeo onako kako je sigurno priželjkivao trener Mihailo Šušić. Agresivnom odbranom iz koje je kao rezultat proizašao veliki broj lakih poena naš tim je u prvih deset minuta stavio gostima do znanja da nemaju šta da traže u Čačku. Rezultat 26:8 najbolje govori kako je Mladost otvorila meč. Do poluvremena prednost je porasla do plus 21. U nastavku utakmice naši igrači su se malo opustili, ali pobeda nijednog trenutka nije došla u pitanje.

Dragićević je ponovo bio lider na terenu uz 31 postignut poen. Stojanović je pogodio 6 trojki iz 12 pokušaaja, a sjajnu rolu posebno u defanzivi je imao Savić. I ostali igrači Mladosti zaslužuju pohvale jer su i današnjom pobedom potvrdili do sada sjajan utisak kada je u pitanju ova takmičarska sezona. U narednom kolu Mladost u nedelju dočekuje Megu Bemax.

MLADOST – MLADOST VETERNIK 86:78(26:8, 23:20, 20:22, 17:28)

MLADOST: Trifunović 4, Radovanović 8, Despotović, Nikolić 13, Krunić 4, Pavićević, Dragićević 31, Kovačević, Stojanović 20, Starčević, Marić i Savić 6. 

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top