Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » Završena Telekom mini basket liga

Završena Telekom mini basket liga

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Malo je klubova koji mogu da priušte ovako nešto. U vremenu erozije sportske kulture i ponašanja, sportska dvorana Mladost je u nedelju izgledala najlepše moguće. Na tribinama nekoliko stotina gledalaca iz redova roditelja, baka, deka, braće , sestara, ali i drugova i drugarica. Svi oni su došli i nisu zažalili zbog toga, jer su na uživali gledajući oko 200 mališana kako se sportski bore na terenu. Ova ideja koja već živi nekoliko godina se još jednom pokazala u pravom svetlu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Prvi su na sceni bili najmlađi. U utakmici za treće mesto prvih i drugih razreda Vuk Karadžić je savladao Milicu Pavlović sa 21:17. Finale nije donelo mnogo neizvesnosti jer je ekipa Dragiše Mišovića sa ubedljivih 24:12 bila bolja od Tanaska Rajića. Najbolji strelac je sjajni Aleksandar Vasojević koji je u toku lige postigao izvanrednih 54 poena.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I kod trećaka je neizvesnija bila utakmica za treće mesto. Milica pavlović 2 je sa 17:13 savladala Tanasko Rajić i dokopala se bronze. U finalnom meču Milica Pavlović 1 je sa 27:17 savladala Dragišu Mišović. Član pobedničkog tima Đorđe Ćurčić je dobio pehar za najboljeg strelca jer je postigao 62 poena, dok su ga treneri proglasili i MVP igračem finala zašta je nagrađen ručnim satom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Daleko najuzbudljivija utakmica je bila za treće mesto u konkurenciji četvrtih razreda. Vuk Karadžić je posle preokreta savladao Milicu Pavlović 1 sa 20:18. U finalu je ekipa Milice Pavlović 2 opravdala ulogu favorita i sa ubedljivih 41:12 bila bolja od ekipe Tanasko Rajić. Najbolji strelac sa 44 poena je Ognjen Petrović, dok je MVP finala Ognjen Marijanović, obojica iz pobedničkog tima.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finalni dan, ali i cela liga su organizovani na najbolji mogući način. Malobrojni sponzori i prijatelji poput Telekoma i Vukom špedicije su se pobrinuli da najuspešniji budu nagrađeni peharima, medaljama i satovima. Sve devojčice koje su učestvovale u Telekom mini basket ligi su nagrađene prigodnim poklonima od Indian šopa, dok su četvrtoplasirane ekipe dobile slatkiše, dar Makrobele.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nagrade su našim mladim košarkašima uručivali pored trenera kluba, naši mladi reprezentativci Petar Rakićević, Nikola Kočović i Stefan Ćirić.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top