Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » KK MLADOST Čačak – VRŠAC (KADETI)

KK MLADOST Čačak – VRŠAC (KADETI)

Kadeti Mladosti su zasluženo stigli do sedme pobede u sezoni. Izabranici Mihaila Šušića su pred oko 200 gledalaca u sportskoj dvorani Mladost savladali ekipu Vršca rezultatom 75:66. Već posle prvih deset minuta je bilo jasno da su mladi Čačani favoriti u ovom susretu. Rezultat je glasio 24:18. Ipak u drugom periodu košarkaši Vršca se vraćaju u igru. Tu četvrtinu rešavaju u svoju korist rezultatom 12:17, tako da Čačani na veliki odmor odlaze sa minimalnom prednošću. Do polovine poslednjeg perioda smo gledali izjednačenu borbu, ali tada kadeti Mladosti stvaraju dvocifrenu prednost i mirno privode utakmicu kraju. Najefikasniji u domaćem timu su bili Kočović i Ćirić koji su postigli po 18 poena, Gavrilović je ubacio 14, a odlični Popović i Tutunović po 10.

Najbolji akter meča je bio gostujući košarkaš Nikola Pavlović, koji je postigao 26 poena. Dvocifreni učinak u ekipi Vršca su još ostvarili Mitrović sa 14 i Šljukić sa 11 poena.

Mladost se nakon osam odigranih kola nalazi na deobi prvog mesta sa ekipama Mega Vizure i Crvene zvezde. Kadete Mladosti narednog vikenda očekuje novi derbi u Beogradu, gde se sastaju sa ekipom Mega Vizure.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top