Home
Nalazite se ovde:Naslovna » Vesti » KK MLADOST Čačak – BORAC MS (KADETI)

KK MLADOST Čačak – BORAC MS (KADETI)

Oko 500 gledalaca je prisustvovalo gradskom derbiju ABS Elektro kadetske lige u Sportskoj dvorani Mladost. Kadeti Mladosti su opravdali ulogu favorita savladavši Borac Mocart sport rezultatom 67:58. Prve dve četvrtine su protekle u izjednačenoj, ali i obostrano nervoznoj igri koja je obilovala velikim brojem grešaka i promašaja. Kadeti gostujuće ekipe Borac Mocart sporta su na pauzu otišli sa minimalnom prednošću 26:27. Očigledno je trener Mladosti Mihailo Šušić imao šta da kaže svojim igračima, jer je usledila prelomna treća četvrtina utakmice koju domaći rešavaju u svoju korist sa 24:15. Do kraja utakmice kadeti Mladosti su uspeli da sačuvaju stečenu prednost i na kraju stignu do zasluženog petog trijumfa u sezoni. Najefikasniji u timu Mladosti je bio Nikola Kočovića sa 23, Popović je postigao 21, a Gavrilović 15 poena.

Kadeti Borac Mocart sporta su pružili više nego jak otpor favorizovanom rivalu. Dugo su vrebali šansu da stignu do preokreta, ali su na kraju morali da čestitaju pobedu ekipi Mladosti. U timu Dejana Tomaševića bolji od ostalih su bili Uroš Čarapić i Luka Radović koji su postigli po 12 poena.
Nakon šest odigranih kola kadeti Mladosti se nalaze na deobi prvog mesta sa skorom od pet pobeda i jednoim porazom. Kadeti Borac Mocart sporta zauzimaju šesto mesto sa polovičnim učinkom od po tri pobede i poraza.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

© 2013 KK Mladost Čačak

Scroll to top